Kultura

VIDEO: Poslušajte novi bećarac ramske skupine ‘RamEro’ – Za tebe, prijatelju

Podijelite:

RamEro pjevačka skupina iz Rame koju čine Milenko, David, Juraj Glibo i Ivan Vlajčić objavili su treći po redu bećarac. Ovaj put bećarac : “Za tebe, Prijatelju“, tako su ga nazvali. Prvi koji su snimili posvetili su svim braniteljima, živima i onima koji su dali živote za nas da bi danas mogli pjevati, drugi su posvetili majci i domu kao vrijednosti i nositeljima svega vrijednoga i ovaj treći za sve nas i vas dragi prijatelji.

Poruka pjesme kao i refrena: ,,Uvik ćemo mi pivati zaboravu nikad dati, čuvat ćemo običaje dok nam ime traje” govori nam da ovi mladi dečki žele čuvati i očuvati dio tradicije koja je obilježila i bilježi naše živote jer tradicija, kultura i vjera čine jedan narod. Obradu i podlogu za ovaj bećarac aranžirao je David Glibo u DG studiju. Spot za ovaj bećarac kao i za one ranije potpisuje MC Production; odličan dvojac Mario i Matea Beljo.
Hvala vam dragi dečki na svakom novom uratku i novom zapisu jer samo na ovaj način ispisujemo našu povijest i čuvamo je za naraštaje koji dolaze.


Podijelite:
Share