Vijesti

DANI HRVATSKE KULTURE GRADA SREBRENIKA

Podijelite:

U organizaciji udruge građana “PONORI” Gornji Hrgovi održat će se manifestacija pod nazivom “DANI HRVATSKE KULTURE GRADA SREBRENIKA” koji se organizira u susret velikom blagdanu Božiću, a trajat će od 1. do 25. prosinca 2022. godine.

“Ideja je, želja i potreba da se kulturno promoviraju i od zaborava sačuvaju tradicija, kultura i običaji Hrvata grada Srebrenika i tuzlanske županije i inkorporacija manifestacije u turističku ponudu Gornjih Hrgova i tuzlanske županije. Zahvaljujem se na potpori u organizaciji manifestacije gradu Srebreniku, ministarstvu za kulturu, sport i mlade tuzlanske županije te centru za kulturu grada Srebrenika. Nadamo se da će i ostale institucije i pojedinci prepoznati ovaj projekt, podržati ga i dati potporu istome.” izjavio je za HT portal predsjednik UG “Ponori” Slobodan Babić.

U sklopu ove manifestacije otvorit će se i Hrvatski dom, koji je istovremeno i ured MZ u Gornjim Hrgovima, podijeliti paketi pomoći najugroženijim i novogodišnji i Božićni paketići djeci u OŠ Gornji Hrgovi.

Detaljan program manifestacije ćemo objaviti u narednom periodu!


Podijelite:
Share